The Beginning of the End.
Het einde is nabij. Vandaag zijn we al 168 dagen van huis en gister had ik mijn laatste werkdag hier in het mooie Australie.
Na een verbluffende 4 maanden in Dubbo is het toch tijd geworden om afscheid te nemen van al de vrienden die ik hier gemaakt heb. Hoe het in januari allemaal begon op de maisvelden was ik de afgelopen weken druk bezig met het verwerken van mooie schapenwol. De wolwinkels in Ghana zouden er jaloers op zijn.
Echter. Morgenochtend gaat alles veranderen. Ik stap met mijn kompanen in de auto voor een (relatief) korte reis naar Sydney. Hier zal ik een nachtje verblijven in het luxueuze backpackershostel Cambridge Lodge. De volgende ochtend zal ik mij een weg banen naar het vliegveld van Sydney om naar Brisbane te vliegen en vrijwel direct een busreis naar Noosa te nemen.
Hier in Noosa zal ik een aantal nachtjes blijven en een kanotrip door de bossen doen. Ook zal ik een nachtje als bosbewoner leven om daarna weer naar Noosa terug te keren.
Vervolgens zal ik eens een bus naar Rainbow Beach. Hier dichtbij ligt 's werelds grootste zandeiland en daar zullen wij een 4x4 Jeep betreden om dit eiland te verkennen. Ook hier zullen wij een nacht verblijven om daarna nog even in/op Rainbow Beach te relaxen.
Hierna volgt een lange busreis naar Airlie Beach. Hier ligt een grote eilandengroep die ik per zeilboot ga bezoeken. Dit zal 3 dagen in beslag nemen en gedurende 2 nachten zullen wij overnachten op/aan het water. Daarna nog 2 daagjes in Airlie Beach om een kleurtje te krijgen zodat iedereen thuis ook mooi jaloers zal worden.
De dag daarna zal wederom een bus mij naar het altijd warme Cairns nemen. Als ik daar aankom zal ik 2 nachten in het beruchte (maar beroemde) Gilligan's hostel doorbrengen en ook een duik- en snorkeltrip in het Great Barrier Reef zal in Cairns niet ontbreken.
Op de 27ste zal ik terugvliegen naar Sydney om de dag daarna een korte vlucht naar Auckland, Nieuw-Zeeland te nemen maar als het zover is zal ik wel weer een update plaatsen.
Take it easy and hang tight.
Rik

Een fijne tijd nog en tot ziens in hier in Harlingen.
Groetjes.
Have fun 'son' en geniet er nog maar even stevig van ;)
Groetjesssss, Guus xx
Groetjes.
kwam toevallig weer eens op je blog terecht. Wat een mooie plannen, hoop dat het allemaal te gek zal zijn.
Als je weer eens terug bent, zal ik Stijn eens tippen om contact met je op te nemen. Hij wil immers na zijn afstuderen ook een jaartje die kant op.
Heel veel plezier in je laatste maand down under.
Groetjes, Marjorie