Herfst

3 maart 2013 - Dubbo, Australië

Maart is gekomen en langzaamaan wordt het weer in Australie wat minder. Niet meer met 45 graden door de maisplanten lopen maar nu met lange mouwen en poncho's hopen dat het droog blijft. Eergister dan ook vanwege externe regenval een dag vrij gehad.

De reisplannen veranderen ook regelmatig. Eerst was het idee om na mijn verblijf in Dubbo de East-Coast af te maken en daarna wellicht een reis via het noorden dwars door het midden van Australie richting Adelaide en Melbourne. Echter een aantal dagen geleden heb ik samen met 2 andere jongens een auto gekocht en gaan we over iets minder dan 2 weken een roadtrip maken naar Melbourne omdat daar de grandprix wordt geracet. Ook een hoop andere mensen van het werk gaan dan die kant op en waarschijnlijk gaan we dan ook direct The Great Ocean Road berijden om vervolgens weer naar Dubbo te gaan. Hier heb ik echter niet zo veel zin in en ik denk dat ik dan in Melbourne blijf om daar een baantje te zoeken.

Als dat lukt wil ik op 25 mei naar Nieuw-Zeeland vliegen om daar een weekje te chillen en daarna vlieg ik via Dubai weer naar huis. Hopelijk kan ik met emirates regelen dat ik nog een paar daagjes in Dubai kan overnachten zodat ik daar ook even kan rondkijken.

Vandaag weer een dagje vrij want de zaterdagavond was iets te laat geworden om om 05:00 weer m'n bed uit te gaan.

Cheers!

1. Wies:
    3 maart 2013
    Nog steeds leuke dingen dus! Veel plezier en blijf genieten! X mam
  2. Gerrit Attema:
    3 maart 2013
    Hoi Rik,
    Ben gisteren uit eten geweest met Jeroen, Nina, Froukje en je moeder voor haar 50ste verjaardag,
    groetjes opa.